News


Lars leaving Heidevolk

Friends, today we have some sad news: our vocalist Lars Nachtbraecker is leaving the band. Although we are sad we respect and understand his decision and wish him nothing but the best in his personal life and future endeavours. We will follow up soon with news about stand-in and auditions but first please read his statement and drop him a line [english below].
 
:NEDERLANDS:
7 jaar lang heb ik de eer gehad zanger van Heidevolk te mogen zijn. Helaas komt aan al het goede een einde. Wegens verandering in mijn leven, zowel persoonlijk als werk gerelateerd, wil ik een stap terug doen en me focussen op deze belangrijke dingen. Ik zal nog steeds muziek blijven maken maar dit zal wat meer underground zijn en op een minder professioneel niveau gebeuren. Graag wil ik de band en de fans bedanken voor deze geweldige ervaring. Ik wens Heidevolk al het beste voor de toekomst en hoop dat ze nog lang de wereld zullen verrijken met hun muziek. Voor degenen die mijn muzikale uitspattingen willen blijven volgen, dit kan op:
 
:ENGLISH:
For 7 years I’ve had the honor to be a vocalist for Heidevolk. Unfortunately all good things come to an end. Due to changes in my work and personal life I want to step back and focus on these important things for now. I will still be making music but on a more underground and less professional level. I’d like to thank the band and the fans for giving me this great experience. I wish Heidevolk all the best for the future and I hope they’ll brighten the world with their music for a long time. For those who want to keep following my musical debauchery, check out: